Modellek Akció Flotta Szerviz Kapcsolat  
 
 

Karosszéria javítás és fényezés

A mindennapi használat során olykor kivédhetetlenül kár érheti az Ön féltett autóját is. Annak érdekében, hogy az Önt ért kellemetlenség mértékét csökkentsük, karosszérialakatos-, és fényezőüzemünkben gyári technológiák alkalmazásával kifogástalanul helyrehozzuk sérült járművét, bármilyen tipusú, vagy márkájú autóról is legyen szó.

A Maxabo karosszérialakatos-, és fényezőüzeme a legkorszerűbb technológiával felszerelt, profi üzemkomplexum. Magasan képzett szakembereink munkáját óriási gyári karosszéria elem raktár és húzató padokkal, speciális célszerszámokkal felszerelt karosszérialakatos üzem szolgálja. A gépkocsik fényezésének előkészítése speciális helyi elszívásos-, pormentes előkészítő zónákban, első osztályú segédanyagokkal történik. A gépkocsik fényezése, lakkozása, légmentesen zárt pormentes elszívásos Blowtherm kabinokban zajlik. A fényezéshez a gyári festékkel megegyező csúcsminőségű vizes bázisú fényezőanyagokat alkalmazunk.

Amivel várjuk Önt:

  • Legkorszerűbb fényezési és karosszérialakatos technológiák.
  • Legkorszerűbb lézeres „STAR-BLOCK” karosszérialakatos javítási technológia (mely a nagy karamboloknál elengedhetetlen).
  • Igény esetén a nap 24 órájában a sérült gépkocsiját mentőszolgálatunk telephelyünkre szállítja és biztonságba elyezi.
  • Rendkívül kedvezményes, akár 0 Ft napidíjú csereautó lehetőség a javítás teljes időtartama
  • Biztosítási kárrendezés alatt.
  • Teljes körű garanciális és azon túli javítások

Biztosítási kárrendezés

Telephelyünkön teljes körű biztosítási ügyintézést vállalunk. A kényelem és a gyorsaság nálunk kiemelt figyelmet kap, ezért önálló kárfelvételi és pótszemle joggal rendelkezünk Önálló kárfelvételi, és pótszemle joggal rendelkezünk, az Allianz Hungária, Generali Providencia, UNION Vienna,. valamint a Posta Biztosítónál.

A teljesség igényénél fogva a fentiek mellett szerződött partnereink a CIG Pannónia, a K&H, az MKB, a Genertel, a Groupama Garancia, az Aegon és a Wabard Biztosítótársaságok, melyeknél a kárrendezését szintén teljeskörű ügyintézéssel vállaljuk. 

 
Jogi Nyilatkozat Maxabo Autóház Chevrolet Magyarország Kapcsolat
 
ˆ 2012 Maxabo Kft. Minden jog fenntartva.